La candidatura de Democràcia i Llibertat, ha organitzat avui, a la Masia Can Ametller de Sant Cugat, el primer show-cooking electoral. Amb el títol “Catalunya start-up nation: de la terra a la taula”. Francesc Homs, Antoni Castellà i Míriam Nogueras han preparat, amb el suport de la cuinera Ada Parellada, el “Menú de l’Emprenedoria”.
En paraules de Xavier García, comunicador i conductor de l’esdeveniment, “aquest acte fa un símil entre el procés emprenedor i el procés cap a la independència, prenent la gastronomia i els processos creatius i d’elaboració presents a la cuina, com a elements conductors.
Mentre elaboraven els plats, els participants han mantingut un diàleg sobre cuina, emprenedoria, recerca i coneixement i les eleccions del 20D. Míriam Nogueras ha explicat l’exemple innovador de Fosbury, el primer atleta que va fer el salt enrere, per afegir que “els catalans també hem de fer un gran salt”.
Antoni Castellà ha destacat la importància de fer el pas endavant cap a l’economia del coneixement. Segons Castellà “això només es produeix si es genera recerca i aquesta necessita d’estructures d’estat”. Francesc Homs ha remarcat que “el sector públic ha d’acompanyar als emprenedors i ha de ser capaç d’ajudar” i finalment ha demanat el vot per Democràcia i Llibertat “perquè sabem defensar els interessos dels catalans a Madrid”.